Menu


Nadat in juni bij het Voetbalevenement Pré-EK 2016 een cheque voor 't Fierhuis werd overhandigd (zie onderstaand artikel), kwamen de leden van Tafelronde 33 Baarn-Soest op maandag 24 oktober op bezoek in 't Fierhuis voor de officiële overdracht van het definitieve geldbedrag.

Met het evenement werd een bedrag van € 10.600,--- voor 't Fierhuis bij elkaar gebracht. Dit bedrag is bestemd voor één of meer liften in 't Fierhuis.
Momenteel zijn deze nog niet nodig, maar de verwachting is dat een aantal bewoners in de nabije toekomst gebruik moet gaan maken van een lift of meerdere trapliften. Hiervoor dient een reservering te worden gemaakt en met de financiële bijdrage van de Tafelronde komt het tijdstip van realisatie dichterbij. In de tussentijd wordt het bedrag "geparkeerd" bij de Stichting Vrienden van 't Fierhuis, met als oormerk "lift(en)".

 

Bart geeft toelichting 2          Groepsgesprek
Bart Lansdorp, voorzitter van Vereniging 't Fierhuis, geeft in de kelder een toelichting op 't Fierhuis, waarna er een
geanmieerd groepsgeprek plaatsvindt.

Daarna worden enkele appartementen van bewoners door de groep bezocht. Zij kregen daarbij meer een idee hoe het in 't Fierhuis reilt en zeilt.
Vervolgens was het tijd voor de officële overdracht van de financiën, waarna de bijeenkomst werd afgesloten met een drankje en een hapje. De aanwezige ouders spraken daarbij hun waardering uit voor de inzet en bijdrage van de Tafelronde.

groep met cheque 2                    Op welke rekening
De leden van Tafelronde 33 met bewoner Marc Gundlach                 Wat is het rekeningnummer
en Bart Lansdorp en Fred Klinkhamer                                                vraagt Guido Bakhuizen aan Fred Klinkhamer?

 

Tekenen 3                Handdruk 2       
Fred Klinkhamer, voorzitter St. Vrienden van 't Fierhuis,       De financiële "overdracht" wordt bekrachtigd met een handdruk
vult de gegevens in.

 

  Voorzitter Guido
                    Guido Bakhuizen geeft de bewoners en vertegenwoordigers van 't Fierhuis nog een goede raad mee.

 

 

 

 

Artikel juni 2016

Voor de sponsorwerving "Goede Doelen" heeft de "Tafelronde Baarn-Soest" een aparte stichting in het leven geroepen, te weten de Stichting Evenementen Tafelronde 33 Baarn Soest.

Begin juni mocht "Stichting 't Fierhuis", vertegenwoordigd door Fred Klinkhamer en Harry Gundlach, bij het bekende voetbalevenement Pre-EK 2016, een cheque van € 10.000,--+ in ontvangst nemen.
't Fierhuis heeft een goede bestemming op het oog, namelijk een lift of meerdere trapliften in 't Fierhuis. 

Foto-Cheque-voor-lift-2

 De bewoners van 't Fierhuis zijn vanzelfsprekend heel blij met dit initiatief.