Menu


Zaterdag 10 september vertrokken we met 12 personen (Salina, Bram, Douwe, Lindy, Geert-Jan, Wendy, Judith, Babita en Lubèrtine van 't Fierhuis, Liesbeth en Bart van de Mezenhof en Alijda van de Willibrordus) 's-middags om 2 uur vanuit het Fierhuis naar Breukelen. De muziek in de auto ging iets harder dan nodig, en we kwamen al lekker in de stemming voor een gezellig feestje.

Dit feestje werd georganiseerd door Stichting Ome Chris. Ome Chris was een inwoner van Breukelen die zich jarenlang heeft ingezet voor verstandelijk en lichamelijk gehandicapte bewoners van tehuizen. Jaarlijks wordt er nog een feest georganiseerd. Zie op bovenstaande link voor meer informatie.

overzicht zaal 4 - klein

In Breukelen werd er al op ons gewacht en werden we door de organisatie hartelijk welkom geheten en naar onze tafel begeleid. De zoutjes en chips stonden al klaar en we kregen ook nog een stapeltje consumptiebonnen. Na even te hebben rondgekeken begon het feest los te barsten.

polonaise 7 - klein    polonaise 4 - klein  polonaise 3 - klein

bram danst met judith 1 - klein   polonaise 8 - klein

Er waren allemaal muziek optredens en we dansten de hele zaal rond.

 Lindy vond een plekje op het podium en mocht zelfs bij een optreden als achtergrond danseres fungeren.

lindy op podium - klein  breukelen18 - klein

De bitterballen vielen ook in de smaak; het waren er wel eruuuuug veel. Ze zullen wel in de aanbieding zijn geweest! Iedereen had het naar zijn zin en het was ook veel te snel afgelopen. Al swingend en zingend vertrokken we weer naar huis. Yvonne Voigt had aldaar de catering op zich genomen en daar was niets op aan te merken. Na al dat dansen lustten we wel wat, en het was ook erg gezellig om op deze manier nog even na te kletsen over een geslaagd feestje.

De uitkomst was VOLGEND JAAR WEER!!!!!