Menu


LIONS SOESTDIJK VOOR 13E KEER ACTIEF BIJ 'T FIERHUIS

SOEST, 25 november 2018

 

Op zaterdag 24 november was voor de 13e keer de jaarlijkse tuindag van Lions Club Soestdijk voor 't Fierhuis in Soest.

Onder de belangeloze leiding van hovenier Dick Lam werd door de leden van de LionsClub Soestdijk samen met de bewoners en de ouders van de bewoners een dag de handen uit de mouwen gestoken.

Dit teneinde de tuin winterklaar te maken en wat grotere klussen in het Fierhuis zelf op te knappen waar de bewoners of hun ouders zelf niet aan toe komen.

In 't Fierhuis wonen 12 verstandelijk beperkte volwassenen onder begeleiding van medewerkers van de Amerpoort . Het Fierhuis was meer dan 10 jaar geleden een van de eerste ouderinitiatieven waarbij een splitsing werd gemaakt tussen wonen en zorg.  Met het oog op de huidige gewenste burgerparticipatie en burgerinitiatieven , waren de ouders hiermee hun tijd ver vooruit. Voor alle informatie over het fierhuis:  www.fierhuis.nl

Een van de leden van de Lions, Pieter Jonkhout, vertelt: 't Fierhuis is een van onze lokale Soester goede doelen initiatieven. Wij hebben er bewust voor gekozen om de goede doelen die wij ondersteunen dicht bij Soest te houden. Andere goede doelen die wij vanuit Lions Soestdijk ondersteunen zijn o.a. Zorgcentrum Daelhoven en De Blauwe Vogel.

Hierbij een foto van de hele groep bij elkaar voor aanvang van de werkzaamheden.

Klussendag Lions 24 11 2018