Menu


 

   jubileum 11-9   2
           Voorzitter Bart Lansdorp bedankt de aanwezigen voor hun komst en hun bijdragen.

Op 11 september 2010 werd het 5-jarig jubileum van 't Fierhuis gevierd met buren, donateurs, sponsors en vrijwilligers. De weergoden waren het 1e lustrum van 't Fierhuis goed gezind, want de zon scheen volop en het bleef de gehele tijd droog.

De bewoners stonden volop in de belangstelling en werden verrast met vele bossen bloemen en enkele flessen wijn. Mede door het goede weer ontstond er een geanimeerde bijeenkomst.
Het vlees voor de hapjes (saté en kippepootjes) werd door d'Ouwe Enghe in  Soest gesponsord, waarvoor onze dank.

Dankzij onze sponsors, donateurs en vrijwilligers kon 't Fierhuis worden gerealiseerd en kan het blijven bestaan. Veel bewoners kunnen nl. niet zelfstandig allerlei activiteiten bezoeken en zijn daarom afhankelijk van vrijwilligers om hen te brengen/halen. Diverse bewoners stellen het daarnaast op prijs op met een vrijwilliger de stad in te gaan, op hun eigen kamer samen te koken of simpel gezellig te kletsen of een spelletje te spelen (bij Bram is Mens-erger-je-niet favoriet). Ook wordt een bezoek aan de Dierentuin (een aantal bewoners heeft een abonnement met begeleiderspas) op prijs gesteld.

Donaties zijn van harte welkom, omdat de aanschaf en vervanging van allerlei zaken in de gemeenschappelijke ruimten voor een groot deel afhankelijk is van giften van donateurs en sponsoren.
De bewoners zorgen zelf voor de inrichting en vervanging in hun eigen appartement.

 

 Klik hier voor meer foto's