Menu


   logo t Fierhuis                  

 

 

Stichting ’t Fierhuis

zoekt een

bestuurslid Zorg

’t Fierhuis is een Ouderinitiatief in Soest waar 12 bewoners met een verstandelijke beperking samen leven, ieder in een eigen appartement, en waar 24-uurs zorg en begeleiding wordt geleverd door een vast team van begeleiders van de Amerpoort. Bewoners nemen zoveel als mogelijk deel aan activiteiten in de samenleving, familie en vrijwilligers spelen daar een belangrijke rol in.
Het bestuur bestaat uit ouders en externe bestuursleden met verschillende achtergronden.
Voor aanvulling van het bestuur zoeken we nu een lid met als achtergrond of affiniteit met zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.

 

Profiel Bestuurslid Zorg

Het bestuur van Stichting ’t Fierhuis is verantwoordelijk voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor de bewoners. Bestuursleden worden geacht op verschillende terreinen hun deskundigheid hiervoor in te zetten. Van bestuursleden wordt verwacht dat zij met alle betrokkenen van ’t Fierhuis een goede relatie kunnen onderhouden. In het algemeen hebben bestuursleden kennis of affiniteit met de doelgroep. In het bijzonder zijn we op zoek naar een bestuurslid met inzicht op het gebied van zorg aan personen met een verstandelijke beperking.

Het bestuur zoekt een betrokken collega die initiatief neemt en besluitvaardig is, communicatieve vaardigheden bezit en draagvlak kan creëren. Het nieuwe lid is flexibel en is een netwerker. Kandidaten met een achtergrond in de zorg, zowel op management/bestuurlijk niveau als in de uitvoering zijn een aanvulling voor ons huidige bestuur. 
Het bestuurslid zal namens het bestuur deel uitmaken van de zorgcommissie van ’t Fierhuis die namens het bestuur overleg voert met de zorgverlener over o.a. de kwaliteit van zorg.

Het bestuur vergadert 4-6 x per jaar in ’t Fierhuis en legt verantwoording af aan een Raad van Vertegenwoordigers.

Informatie

Op onze website, www.fierhuis.nl is meer informatie te lezen over ’t Fierhuis.
Informatie of vragen n.a.v. deze vacature kan opgevraagd worden bij de voorzitter Edith van Spiegel (06-18032162).
Een sollicitatie kan gericht worden aan de secretaris van het bestuur Jolanda Kok (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).