Griftland College haalt € 5.550,- op voor ‘t Fierhuis

Persbericht uitgegeven door Griftland College.

De jaarlijkse actiedag van leerlingen van de tweede klassen van het Griftland College op 27 oktober in Soest was ondanks de regen ook dit jaar weer een groot succes. De leerlingen organiseerden een ochtend lang diverse activiteiten in de winkelstraten van Soest, Baarn, Bunschoten-Spakenburg en ook op de school zelf en vroegen hier een geringe bijdrage voor. Dit resulteerde in een eindbedrag van € 5.550,-. In de middag werd het bedrag door middel van een symbolische cheque tezamen met een langgewenst cadeau, een dartbord, overhandigd aan bewoners Wendy en Ties.

Alle leerlingen uit het tweede leerjaar van het Griftland College hebben zich met hart en ziel ingezet voor het beoogde goede doel. Er werden allerhande lekkernijen verkocht, statiegeldflessen opgehaald en er werd muziek gemaakt. Onder leiding van de mentoren werd ‘s middags het vele geld geteld en het mooie geldbedrag van € 5.550,- bekendgemaakt. Een geweldig resultaat voor stichting ‘t Fierhuis in Soest, die het geld heel goed kan gebruiken ter ondersteuning van de gezamenlijke activiteiten binnen- en buitenshuis die ‘t Fierhuis organiseert.

De dag had niet zo succesvol kunnen verlopen zonder de medewerking van de leerlingen en hun ouders/verzorgers en zeker ook niet zonder de hulp van winkeliers die de leerlingen hielpen zoveel mogelijk droog te staan. En uiteraard niet zonder de vrijgevigheid en de leuke reacties van de voorbijgangers in de winkelstraten van Baarn, Soest en Bunschoten-Spakenburg. Tot volgend jaar ….