Menu


bewoners1

 De bewoners hebben er zin in!!

Sinds juni 2005 wonen wij in ‘t Fierhuis aan de Ossendamweg in Soest. Het is voor ons een vertrouwde omgeving geworden. Met nieuwe buren en kennissen. Niet al te ver van onze ouders en dichtbij winkels en het openbaar vervoer.   

Wij hebben allemaal een eigen appartement met een woon-/slaapkamer en een badkamer. Er zijn twee gemeenschappelijke kamers als woonkeuken.  We eten daar met elkaar.

De kelder is onze recreatieruimte. Die gebruiken we bijvoorbeeld ook om onze verjaardagen te vieren. Er hangt een groot projectiescherm  zodat we ook met z’n allen een filmpje kunnen kijken. Of we gaan tafeltennissien of samen een ander spel doen.  Er is zelfs een echte bar!

We doen allemaal mee in het huishouden. De één helpt met koken en de ander ruimt de tafel op of gaat mee boodschappen doen. Ieder doet wat hij/zij kan inbrengen of leuk vindt.  We proberen ook allemaal ons eigen appartement bij te houden. Gelukkig krijgen we daar wel hulp bij. 

Omdat we een beperking hebben, kunnen wij een hoop dingen nog niet zelf doen. Met onze begeleiders werken we daar wel steeds verder aan.